Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwy i szybki placek z sezonowymi owocami.
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 164
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8430
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 164
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8430
Składniki
Jaja z cukrem ubić w całości Mąkę wymieszać z proszkiem i sodą
Połowę mąki wsypać do jaj ciągle ubijać Dodawać po trochę olej i maślankę,ciągle ubijać aż do uzyskania dosyć jednolitej konsystencji i wyczerpania mąki i wszystkich składników
Ciasto wylać na blachę/25 - 35 /na to owoce,ja zrobiłam kruszonkę można posypać cukrem pudrem