Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 79
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 1023
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 1147
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 79
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 1023
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 1147
Składniki
Masa I Jabłka zetrzeć , zasypać cukrem odcedzić sok i ugotować na nim budyń. Do gorącego budyniu dać jabłka i zagotować.
Masa II Śmietanę ubić z cukrem i zagęszczaczem. Dodać serki i zmiksować.
Biszkopt przekroić i na jedną część dać budyń z jabłkami i część masy śmietanowej , przyłożyć drugą częścią ciasta. Posmarować resztą masy górę ciasta i zetrzeć czekoladę.