Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To propozycja, która sprawdzi się zarówno jako deser, jak i słodka przekąska :)
Szukasz orzeźwiającej, a zarazem lekkiej przekąski? Nasze roladki z ogórka to...
Odsłon: 4524
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 82
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 155
Gołąbki po azjatycku to świetna alternatywa dla naszych rodzimych gołąbków z...
Odsłon: 596
Szukasz orzeźwiającej, a zarazem lekkiej przekąski? Nasze roladki z ogórka to...
Odsłon: 4524
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 82
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 155
Gołąbki po azjatycku to świetna alternatywa dla naszych rodzimych gołąbków z...
Odsłon: 596
Składniki
Jaja zmiksować z brązowym cukrem na pulchną masę. Następnie dodać ser i ponownie wszystko zmiksować. Następnie, stale miksując, dodawać na przemian mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i mleko.
Smażyć na wolnym ogniu na złoty kolor z obu stron w niewielkiej ilości tłuszczu.
Podawać np. z konfiturą wiśniową lub innym ulubionym sosem. Smacznego!