Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 30
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 169
Ewa Wachowicz podzieliła się przepisem na znakomite białe kiełbaski z grilla....
Odsłon: 139
Przepis dnia
Kotlety jajeczne to smaczna alternatywa dla zwykłych kotletów mielonych i pom...
Odsłon: 284
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 44458
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 30
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 169
Ewa Wachowicz podzieliła się przepisem na znakomite białe kiełbaski z grilla....
Odsłon: 139
Przepis dnia
Kotlety jajeczne to smaczna alternatywa dla zwykłych kotletów mielonych i pom...
Odsłon: 284
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 44458
Składniki
Do garnka wlać wodę, dodać pokrojone w kostkę ziemniaki, liść laurowy, ziele angielskie, czosnek, cebulę. Gotować 20 min.
Następnie dodać mrożone jarzyny, makaron, kostkę rosołową i zioła prowansalskie.. Gotować 15 - 20 min. Śmietanę zahartować ( do śmietany wlać gorący wywar i wymieszać ) i wlać do zupy. Doprawić solą i pieprzem. Udekorować koperkiem. Życzę smacznego :)