Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste w przygotowaniu i smaczne
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 30
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 126
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 108
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 106
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 30
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 126
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 108
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 106
Składniki
Brokuł/kalafior ugotować (aldante – lekko chrupiący) – podzielić na drobne różyczki
Jajka ugotować na twardo – pokroić w grubszą kostkę
Cebulkę pokroić w drobną kostkę
Wszystkie składniki wymieszać, dodać majonez lub olej, sól i pieprz do smaku. ( Ja z olejem dodaję sos włoski do słatek)
Do tej sałatki można też dodać ugotowaną pierś z kurczaka pokrojoną w kostkę w zależności od tego czy to będzie sałatka do obiadu czy na przyjęcie.