Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fantastyczny sposób na wykorzystanie przejrzewających bananów... Ciasto robimy bez miksera.
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 105
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 1033
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 1161
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 105
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 1033
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 1161
Składniki
Rozgnieć widelcem banany, składniki 1-4 wymieszaj razem,
mąkę z sodą wymieszaj
Wymieszaj masę bananową z mąką i sodą, dodaj bakalię
Przełóż do małej keksówki wyłożonej papierem do pieczenia. Piecz w 180 stopniach około godziny (zależy od piekarnika)