Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 758
Muffinki ze szpinakiem to wspaniały pomysł na zdrową przekąskę dla całej rodz...
Odsłon: 24
Przepis dnia
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 4482
Bardzo smaczna i pożywna zupa krupnik, ugotowana na żeberkach wieprzowych.
Odsłon: 91
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 758
Muffinki ze szpinakiem to wspaniały pomysł na zdrową przekąskę dla całej rodz...
Odsłon: 24
Przepis dnia
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 4482
Bardzo smaczna i pożywna zupa krupnik, ugotowana na żeberkach wieprzowych.
Odsłon: 91
Składniki
Wszystkie składniki na ciasto miksujemy, tak aby nie było grudek. Przekładamy do dużej formy i pieczemy ok. 45 min. Jabłka obieramy, kroimy w kostkę i smażymy. Gorące jabłka dzielimy na dwie części. Do 1 części dodajemy galaretkę truskawkową , do 2 – winogronową. Mieszamy. Ostudzony placek przekrawamy na pół. Na jeden placek kładziemy masy. Drugi placek kruszymy i posypujemy masy.