Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 22
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 17
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 57
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 121
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 743
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 7362
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 22
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 17
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 57
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 121
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 743
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 7362
Składniki
Oczyszczone grzyby umyć i gotować ok. 15 min w wodzie osolonej i lekko zakwaszonej kwaskiem cytrynowym. Odcedzić ,przelać przegotowaną zimną wodą i ułożyć w słoikach. Między grzyby włożyć zblanszowaną cebulę i przyprawy. Przygotować zalewę :zagotować wodę z dodatkiem soli ,cukru i octu. Gorącą zalać grzyby w słoikach. Pasteryzować 45 min