Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prażona ciecierzyca najlepiej smakuje od razu po przygotowaniu.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 39
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 99
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 39
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 99
Składniki
Ciecierzycę namoczyć przez noc. Następnie ugotować do miękkości w osolonej wodzie.
W misce wymieszać olej ze wszystkimi przyprawami.
Odcedzoną ciecierzycę dodać do przypraw. Dokładnie wymieszać.
Ciecierzycę przełożyć na formę wyłożoną papierem do pieczenia. Piec ok.15 min w 180st.