Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny przysmak Kubusia Puchatka, który na pewno skusi wasze dzieci ;) mnie kiedyś też skusiło ;)
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 154
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 15
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 69
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 396
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19572
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 154
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 15
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 69
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 396
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19572
Składniki
Do miseczki wbić jajka, wlać mleko i dodać szczyptę soli. Całość wymieszać, najlepiej widelcem. Gdy masa jest odpowiednio wymieszana wrzucić do niej kromkę chleba, tak aby nasiąkła z obu stron. Obtoczoną kromkę położyć na gorącej patelni. Smażyć do momentu, kiedy chleb będzie miał złoty kolor. Robić tak z każdą kromką chleba. Następnie (najlepiej, aby grzanka była jeszcze ciepła) polać grzankę miodem. Grzanki pasują na śniadanie, jak i na przekąskę. Smacznie i szybko ;)