Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Swietnie sie prezentuje,smakuje wybornie.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 107
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 153
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 37
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 135
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 107
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 153
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 37
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 135
Składniki
mieso rozbij,przypraw gyrosem,sola,pieprzem odstaw.
z oliwy,czosnku i vegety zrobic dresing,cebule pokruj na krazki,pomidory moga byc w calosci zalezy od wielkosci, forme do zapiekania wysmarowac tluszczem.
pierwszy kawelek miesa smarowac dresingiem i ukladac cebule i pomidory i tak na zmiane mieso cebula pomidory,dresing,zapiekac w piekarniku nagrzanym do 180s okolo godziny.
swietnie smakuje z grilowanymi pomidorami i koprem wloskim.