Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie drogie i szybko się robi. Jest pyszny i słodziudki ma posmak sernika.
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 836
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 168
Polecam.
Odsłon: 1003
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 836
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 168
Polecam.
Odsłon: 1003
Składniki
Posmarój chleb masłem TYLKO Z JEDNEJ STRONY
Odetnij skórki z chleba.
Potnij chleb w dość grube paski i poukładaj w naczynku do pieczenia.
Chleb posyp rodzynkami i dodaj troszkę cukru. Na koniec dodaj reszte chleba.
Podgrzej mleko ale tak żeby się nie zaczeło gotować.
Do mleka dodaj jajka i wymieszaj wszystko razem. Na koniec wylej mleko na wierzch chleba.
Możesz posypać troszkę cynamonu do smaku. Wstaw do piekarnika na 30min w temperature 180 stopni.