Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 12
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 84
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 95
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 12
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 84
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 95
Składniki
Nastaw wodę na makaron i gotuj zgodnie z opisem na opakowaniu. Na głębszą patelnię wylej oliwę z oliwek dodaj czosnek, papryczkę chili i anchois. Smaż cały czas mieszając, aż anchois się rozpadnie. Dodaj pomidory i oliwki. Zagotuj sos. Gdy makaron będzie gotowy połącz z sosem. Posyp parmezanem. Smacznego;)