Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 37
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 22
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 167
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 226
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 775
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 37
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 22
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 167
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 226
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 775
Składniki
Najpierw gotujemy zalewę z podanych składników.
Siekamy kapustę, pora kroimy w półplasterki, papryke w paski, Ogórki, pietruszkę i marchewki obieramy. Ogórki kroimy w plasterki, marchew i pietruszkę scieramy na tarce.
Warzywa mieszamy dokładnie z ostudzoną zalewą i odstawiamy na 1-2 godziny (od czasu do czasu przemieszać)
Sałatkę przekładamy do słoiczków i pasteryzujemy przez około 15 minut