Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pachnąca, kolorowa, smaczna.
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 20
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 205
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 182
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 20
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 205
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 182
Składniki
warzywa zszatkować: cebulę, por, marchewkę, kukrydzę czosnek i podsmażyć na oliwie z oliwek w większym garnku. Podczas smażenia warzywa zmniejszą swoją objętość wydobędzie sie smak i niesamowity zapach. Dodajemy wywar warzywny i wkrajamy ziemniaki np w kostkę, po 45 minut gotowania zupkę można zmielić blenderem na krem rozlać do miseczek na srodku wlać niewielką ilość smietany (w kształcie ślimaczka, lub łyżeczka nałożyć jogut) posypac pietruszką i można smakować. Wersję wegetarianska mozna wzbogaćić dodajac do zupy podsmażony boczek, szynkę lub inną wędlinę. Smacznego