Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy byłam dzieckiem moja mama często ją robiła, zawsze w piątek do rybki. Uwielbiałam tę pastę i do dziś tak zostało. To nie jest prawdziwa bryndza, ale u nas w domu była i będzie pod taką nazwą. Każdy wie o co chodzi, gdy pada hasło "bryndza" :))
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 257
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 369
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 419
Polecam.
Odsłon: 807
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 257
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 369
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 419
Polecam.
Odsłon: 807
Składniki
Ser biały rozetrzeć w misce, dodać cebulę, przyprawy i śmietanę. Składniki wymieszać na jednolitą masę. "Bryndza" gotowa :) W mojej dzisiejszej bryndzy jest jeszcze rzodkiewka, ale to już full wypas :)) Na kanapki nakładać gotową byndzę i rybę. Jeżeli ktoś nie lubi rybki, może na bryndze nałożyć plasterek szynki. Smacznego.