Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 146
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 60
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1085
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 146
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 60
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1085
Składniki
Tuńczyka i pędy bambusa osączyć. Korniszony ,paprykę ,cebulę i jajko pokroić w kostkę. Wszystkie składniki połączyć i wymieszać z majonezem. Doprawić solą i pieprzem. Sałatę (cykorię) wymoczyć w wodzie by pozbyć się goryczki ,odwirować i ułożyć na półmisku. Na każdy liść wyporcjować sałatkę.