Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pożywne i smaczne
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 46
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 727
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 105
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 197
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 46
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 727
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 105
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 197
Składniki
Mięso pokrojone w kostkę mocna obrumienić na oleju, dodać przyprawy i pokrojoną w półtalarki celulę, lekko przysmażyc.
Wrzucić do tego warzywa / mogą być mieszanki mrożone / poddusić wszystko razem.
Dodać ryż i dokładnie wymieszać. żeby nabrał smaku.
Wszystko zalewamy wodą. Gotujemy 20min od czasu do czasu mieszająć. Jest to potrawa gdzie można eksperymentować z dodatkami w zależności od upodobań.