Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 36
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 4565
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 278
Mocno czekoladowe ciasteczka, chrupiące, ale i puszyste i delikatne. Są prost...
Odsłon: 141
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 36
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 4565
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 278
Mocno czekoladowe ciasteczka, chrupiące, ale i puszyste i delikatne. Są prost...
Odsłon: 141
Składniki
Grzyby namoczyć(ok. 2 godz) ,osączyć. Boczek natrzeć solą i wstawić do lodówki na godzinę. W tym czasie mięso zmielić razem z czosnkiem ,grzybami ,cebulą ,chlebem. Dodać jajko i dokładnie wyrobić masę. Doprawić solą ,pieprzem i lubczykiem. Tak przygotowany farsz nałożyć na płat boczku i zwinąć w roladę. Obwiązać sznurkiem ,posypać słodką papryką ,wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni C. Piec 80 min.