Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
roladki przygotowałam w szybkowarze :)
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 118
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 77
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 118
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 77
Składniki
Roladki umyć, osuszyć i rozbić tłuczkiem. Każdą roladę posypać solą, pieprzem z obu stron. Z jednej strony każdą roladkę posmarować musztardą i położyć po 2 suszone pomidory, zawinąć roladki i spiąć szpilkami. W szybkowarze rozgrzać masło dodać pokrojoną w kostkę cebulę i ją przyrumienić, włożyć roladki, podlać trochę wodą dodać przyprawy i zamknąć szybkowar. Dusić 15-20 minut.