Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 37
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 127
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 119
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 115
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 37
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 127
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 119
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 115
Składniki
1. filety umyć, pokroić na kotlety, rozbić, posolić i popieprzyć, 2. serek rozetrzeć, dodać drobno pokrojona szynkę, czosnek, natkę, wymieszać, 3. na rozbite kotlety kłaść łyżkę nadzienia, zwijać roladki, 4. obtaczać w mące, rozbitym, posolonym i popieprzonym jajku, na koniec w bułce tartej, 5. piec na oleju z każdej strony, 6. podawać z frytkami (u mnie z piekarnika) i surówkami, smacznego