Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne co nieco dla smakoszy łososia wędzonego.
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 47
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 64
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 84
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 47
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 64
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 84
Składniki
Na dużej patelni usmażyć naleśniki, posmarować serkiem, posypać szczypiorem i przyprawami i rozłożyć delikatnie łososia. Zwinąć naleśniki w rulon, zawinąć ściśle w folię aluminiową i wstawić do lodówki na 2 godziny
Naleśniki odwinąć z folii i pokroić ukośnie na małe kawałki. Ułożyć na talerzyku , polać sosem musztardowym i posypać kolorowym pieprzem. SMACZNEGO!