Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
latwe w przygotowaniu i pyszne
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 695
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 517
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 26
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 79
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 695
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 517
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 26
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 79
Składniki
Filety oczyścić osuszyć przekroić na pół poprzecznie lekko każdy kawałek rozbić oprószyć solą i pieprzem zostawić na około pół godziny w chłodnym miejscu
Następnie na każdym kawałku rozsmarować pesto , ziarno dyni ,położyć osączone pomidory i kilka paseczków sera.Całość zawinąć zasznurować tak postąpić z resztą kawałków mięsa.Ułożyć w naczyniu żaroodpornym polać olejem z pomidorów piec w temperaturze 200 C 40 minut. Podawać wg uznania z różnymi dodatkami