Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryby w tej zalewie tworzą niezapomniany smak
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 1662
Kotlety jajeczne to smaczna alternatywa dla zwykłych kotletów mielonych i pom...
Odsłon: 75
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 1662
Kotlety jajeczne to smaczna alternatywa dla zwykłych kotletów mielonych i pom...
Odsłon: 75
Składniki
Wodę ,wlać do garnka dodać sól,cukier ,ziele angielskie laurowe liście i cebulę pokrojoną w cienkie krążki . Od zagotowania gotujemy 7 minut. Zdejmujemy garnek z ognia dodajemy ocet,koncentrat pomidorowy i mieszamy . Smażymy, ryby na oleju układamy w naczyniu i zalewamy już gotową zalewą Usmażone ryby można zalać (gorącą zalewą)wtedy czas oczekiwania do spożycia skraca się o połowę (można spożywać po 12 godzinach)