Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zwykła ryba, w niezwyklej panierce. Mocno cytrynowa, chrupiąca, pyszna!
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2710
Spontaniczne danie z tego co było pod ręką... Zadowoli każde podniebienie, sz...
Odsłon: 104
Ciasto jest bardzo kruche, wilgotne, niezbyt słodkie, ani za kwaśne, mnie oso...
Odsłon: 83
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2710
Spontaniczne danie z tego co było pod ręką... Zadowoli każde podniebienie, sz...
Odsłon: 104
Ciasto jest bardzo kruche, wilgotne, niezbyt słodkie, ani za kwaśne, mnie oso...
Odsłon: 83
Składniki
Rybę skrapiamy lekko sokiem z cytryny, oprószamy solą i pieprzem. Bułkę mieszamy ze skórką z cytryny oraz natką. Rybę panierujemy w mące, jajku i bułce. Smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor.