Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i nie drogie danie a co najważniejsze łatwe w przygotowaniu:)Można je podawać jako przystawkę. Polecam są bardzo pyszne, moja rodzina uwielbia to danie. SMACZNEGO!!!!!!
Składniki
rybę kroimy w małe kawałki, solimy i pieprzymy z obu stron, obtaczamy w jajku i bułce tartej. smażymy.Paprykę, ogórki i cebulę drobno kroimy w kosteczkę.
Szuwary: do niewielkiego garnka wlewamy wodę i oliwę,gotujemy na małym ogniu a następnie dodajemy cebule,ogórki,paprykę cały czas mieszając.dodajemy ketchup,cukier,ocet,ziele angielskie,liście laurowe mieszamy i gotujemy jeszcze 5 minut na małym ogniu mieszając co chwilę.Gdy już usmażymy rybę, wykładamy na małe półmiski i zalewamy gorącymi szuwarami i odstawiamy na 10 minut,aby nasiąkły.