Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, szybko się robi.
Polecam.
Odsłon: 1167
Polecam.
Odsłon: 245
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 45
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 299
Polecam.
Odsłon: 1167
Polecam.
Odsłon: 245
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 45
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 299
Składniki
Obtoczone w mące i przyprawach filety podsmażamy na niewielkiej ilości oleju.
Szpinak podsmażamy na masełku z solą i pieprzem z dodatkiem przeciśniętego przez praskę czosnku. Pod koniec dolewamy jogurt naturalny i lekko podduszamy.
Podsmażony szpinak wkładamy do naczynia żaroodpornego, układamy na niego nasze podsmażone filety. Na filety kładziemy plasterki mozarelli i plasterek pomidora.
Wstawiamy nasze naczynie do rozgrzanego do 200stopni piekarnika na 15-20 minut.
Na koniec dekorujemy natką z pietruszki i podajemy na stół.
SMACZNEGO :)