Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna lekko pikantna pasta kanapkowa. Delikatny smak ryby wspaniale się komponuje z kwaśnym smakiem czerwonej porzeczki.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 55
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 55
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Składniki
Rybę obieramy ze skóry i ości. Rozdrabniamy na małe kawałeczki. Do ryby dodajemy posiekaną natkę pietruszki, przebraną porzeczkę, musztardę, majonez, pieprz i suszone krewetki z chili. Całość mieszamy. Tak przyrządzoną pastę podajemy na świeżym pieczywie posmarowanym masłem i przykrytym liściem sałaty. Smacznego :)