Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne danie z niewielu składników. Przygotowanie przed włożeniem do piekarnika zajmuje kilka minut. Dobre z wieprzowiną lub drobiem.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 12265
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 230
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 12265
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 230
Składniki
Mięso delikatnie oprószyć przyprawą. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym. Na mięso położyć krążki cebuli. Śmietanę wymieszać z zupą cebulową. Polać mięso.
Wstawić pod przykryciem do piekarnika. Piec 1-1,20 godz. w 290 st.
Ja podaję z ryżem lub ziemniakami i surówką z kiszonych ogórków z groszkiem konserwowym.