Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie mięsne gotowane z dużą ilością przypraw, bardzo smaczne.Szczególnie polecane na kanapki do pracy i do szkoły.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 76
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5936
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 749
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 76
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5936
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 749
Składniki
Schab umyć, włożyć do dużego garnka, zalać 2 l zimnej wody, dodać wszystkie składniki i zamieszać.Całość zagotować przez 5 minut, ostudzić i odstawić najlepiej w chłodne miejsce na ok 8 godzin .
Następnie jeszcze raz zagotować również przez 5 minut i znów odstawić do wystygnięcia.Po ostudzeniu wyjąć z wody , osączyć i można spożywać krojąc n a cienkie plastry.