Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 66
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 79
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 66
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 79
Składniki
Rozbić kotlety, posolić, popieprzyć, posmarować musztardą, polecam rosyjską. Na tak przygotowane mięso układamy plaster ogonówki, cebulę (cebulę zastąpiłam porem) i kawałek ogórka, zwijamy w rulonik i spinamy wykałaczką. Wkładamy do rondla i dusimy z cebulką, można zrobić sos według własnego smaku. Bardzo dobre smacznego.