Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny do kanapek jak i do ziemniaków.Bardzo polecam:)
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 131
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 222
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 131
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 222
Składniki
Schab ponacinać w taki sposób by wyszedł płat mięsa. Posypać estragonem,pieprzem,solą. Dać pokrojoną cebulkę paprykę ,przeciśnięty przez praskę czosnek. Na wierzchu ułożyć plasterki boczku i zwinąć. Zawinć w folię aluminiową,wkładając do środka ziele i listki laurowe. Zapiekać w 190st około 40 min.Po tym czasie odwinąć folię i dopiec z 10min do zarumienienia wierzchu.
Smacznego życzę!