Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
w sam raz do przegryzania, do czerwonego barszczyku. Prosty sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu czy innych zup.
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 36
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 30
Miałam w lodówce miseczkę ziemniaków z wczorajszego obiadu, więc ugotowałam s...
Odsłon: 58
Polecam.
Odsłon: 1207
Polecam.
Odsłon: 287
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 36
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 30
Miałam w lodówce miseczkę ziemniaków z wczorajszego obiadu, więc ugotowałam s...
Odsłon: 58
Polecam.
Odsłon: 1207
Polecam.
Odsłon: 287
Składniki
mięso zmielić i połączyć z podsmażoną cebulką i pieczarkami. Doprawić do smaku przyprawami.
z cista francuskiego wycinac kwadraty.
Nałożyć farsz na każdy kwadrat i złożyć w sakiewke
sakiewki posmarować roztrzepanym jajkiem i piec w temp 220 stopni az sie zarumienia.
SMACZNEGO