Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O zaletach koziego sera chyba nie musze pisac. Z resztek sera powstalo proste, szybkie, zdrowe i bardzo smaczne danie. Wystarczy troche salaty, koziego sera, cukinii, która dodaje mu dodatkowego "szlifu" i kilka pomidorków czeresniowych.
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 84
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 104
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 127
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 84
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 104
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 127
Składniki
Z oliwy, octu balsamicznego, miodu, swiezo wycisnietego soku z cytryny i odrobiny soli zrobic lagodny sos winegret. Cukinie umyc i pokroic wzdluz w cienkie paski. Kozi ser w rolce pokroic w plastry i owinac kazdy plaster paskiem cukinii tworzac male roladki. Roladki smazyc na oleju, az przybiora zloty kolor. W miedzyczasie przygotowac salate, dodac przekrojone pomidorki i cytrynowy sos winegret. Na koniec dodac roladki z sera i cukinii. Zamiast koziego sera mozna uzyc innego, np. fety, a zamiast rukoli inny rodzaj salaty.