Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i sycąca sałatka łatwa w przygotowaniu i nie droga dobra na każda okazje.
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 157
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 68
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1104
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 157
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 68
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1104
Składniki
-makaron z zupek pokruszyć i zalać 3/4 wrzącej wody w której powinny być zrobione zupki i dodać wszystkie przyprawy z opakowania -wszystkie warzywa pokroić w kostkę -gdy makaron napęcznieje i zrobi się miękki należy go odcedzić i pozostawić do wystudzenia -następnie wsypać go do miski i wymieszać z wszystkimi warzywami -doprawić do smaku solą i pieprzem -dodać majonez(nie za dużo bo zrobi się ciapka z makaronu) odstawić do lodówki na ok 20 min PODAWAĆ Z MIĘSAMI NA ZIMNO LUB WĘDLINAMI Smacznego