Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Arbuz sam w sobie jest przepyszny. Najczęściej jadamy go bez dodatków lub w towarzystwie innych owoców. Jednak w słonej wersji jest równie orzeźwiający i smaczny. W zestawieniu z serem feta oraz świeżymi ziołami smakuje wybornie, a ponadto doskonale nawadnia organizm w czasie upałów. Super smaczna i super szybka sałatka na lato!
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 196
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 359
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 196
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 359
Składniki
Arbuza i ser feta kroimy w kawałki i układamy na talerzu.
Dokładamy umyty szpinak i oberwane listki ziół.
Doprawiamy świeżo zmielonym, czarnym pieprzem i skrapiamy odrobiną oliwy z oliwek. Gotowe!
Smacznego!