Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zrobiłam ją ostatnio na spotkanie z sąsiadami;bardzo im smakowała!!!!!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 716
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 80
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 716
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 80
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
Brokuł gotujemy około 5 minut w osolonej wodzie i odcedzamy,rozdrabniamy różyczki
jajka gotujemy w osolonej wodzie,studzimy i kroimy w większą kostkę
pomidora parzymy,obieramy ze skórki i kroimy w większą kostkę
kukurydze odsączamy
z majonezu i jogurtu robimy sos,dodając przeciśnięty przez praskę czosnek,ewentualnie sól i pieprz,polewamy składniki
Smacznego!!!!!!!