Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PYSZNA,SZYBKA W PRZYGOTOWANIU
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88280
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 32
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88280
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 32
Składniki
WSZYSTKIE WARZYWA KROIMY WEDLE UZNANIA U MNIE JAK WIDAC NA ZDJĘCIU. SER KROIMY W KOSTKĘ, WARSTWAMI WSZYSTKO PO KOLEI UKŁADAMY.
POSYPUJEMY Z GÓRY SOLĄ (BARDZO MAŁO BO FETA JEST SŁONA, MOŻNA WOGÓLE NIE SOLIĆ), PIEPRZEM, ZIOŁAMI, POLEWAMY OLIWĄ I OCTEM I SAŁATKA GOTOWA.
BAGIETKĘ KROIMY NA MAŁE KAWAŁKI I SMARUJEMY GOTOWYM MASEŁKIEM Z ZIOŁAMI,CZOSNKIEM,JAKIE BĘDZIE W SKLEPIE (MOŻNA TEŻ SAMEMU PRZECIEŻ ZROBIĆ ALE JA TYM RAZEM POSZŁAM NA WYGODĘ), PIECZEMY W PIEKARNIKU CHWILĘ.
KOLACJA GOTOWA :)