Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny miks smaków, wspaniałe aromaty. Prosto, szybko i smacznie.
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 797
Muffinki ze szpinakiem to wspaniały pomysł na zdrową przekąskę dla całej rodz...
Odsłon: 38
Przepis dnia
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 4507
Bardzo smaczna i pożywna zupa krupnik, ugotowana na żeberkach wieprzowych.
Odsłon: 98
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 797
Muffinki ze szpinakiem to wspaniały pomysł na zdrową przekąskę dla całej rodz...
Odsłon: 38
Przepis dnia
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 4507
Bardzo smaczna i pożywna zupa krupnik, ugotowana na żeberkach wieprzowych.
Odsłon: 98
Składniki
Makaron gotujemy al dente, odcedzamy, studzimy. Cukinię obieramy, kroimy w kostkę. Pomidorki kroimy w ćwiartki, oliwki na pół ( w poprzek ). Wszystkie składniki przekładamy do miski, razem ze startą mozzarellą, pokrojonym w kostkę serem kozim i posiekanym koperkiem. Oliwę, przeciśnięty przez praskę czosnek , sól, pieprz mieszamy, dodajemy do sałatki i dokładnie mieszamy. Wstawiamy na kilka godzin do lodówki.