Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwa, szybka, dobra jako danie awaryjne dla niespodziewanych gości
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 460
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23658
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 110
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 460
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23658
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 110
Składniki
Pieczarki oczyścić i obgotować 10 minut w wodzie z dodatkiem soli i połowy cytryny, później zahartować w zimnej wodzie, jaja ugotować na twardo. Następnie posiekaćwszystko w drobną kostkę, połączyć z majonezem, wymieszać, można dodać szczypiorek lub zieloną pietruszkę, do bardziej wypasionej wersji można dodać kukurydzę, ale ja wolę w podstawowej wersji