Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, smaczna i każdy ją lubi. Idealnie nadaje się na sylwestra i karnawał.
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 115
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 41171
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 99
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 120
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 159
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 115
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 41171
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 99
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 120
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 159
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Żółtka oddzielić od białek. Białka, ogórki i pieczarki pokroić w kostkę. Dodać kukurydzę i jak ktoś lubi groszek.
Jajka ugotować na twardo. Żółtka oddzielić od białek. Białka, ogórki i pieczarki pokroić w kostkę. Dodać kukurydzę i jak ktoś lubi groszek.
Śmietanę i musztardę wymieszać w proporcjach wg gustu i połączyć z żółtkiem.Z tak przygotowanym "majonezem" wymieszać pozostałe składniki i doprawić solą i pieprzem.
Śmietanę i musztardę wymieszać w proporcjach wg gustu i połączyć z żółtkiem.Z tak przygotowanym "majonezem" wymieszać pozostałe składniki i doprawić solą i pieprzem.