Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Latem warto do pracy na drugie śniadanie nosić sałatki zamiast kanapek z wędliną. Im więcej witamin w organizmie tym jesteśmy mniej zmęczeni.
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 442
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23649
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 107
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 442
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23649
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 107
Składniki
Wykonanie: Z oleju, soku i przypraw zrobić sos. Szpinak dokładnie oczyścić, wymieszać i odstawić na dwie godziny. Warzywa umyć, pokroić, wymieszać ze szpinakiem, doprawić do smaku i podawać.