Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna sałatka na zimno jak i do sosów. Ja dodaję tę sałatkę do sosu z piersi kurczaka i makaronu. Palce lizać!
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 146
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 239
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 146
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 239
Składniki
Wszystkie warzywa pokroić, wymieszać lub układać warstwami i posolić 6 łyżkami soli ( każdą warstwę posolić, ale ja wymieszałam wszystko) Odstawić na 1-2 godzinki.
Zalewę zagotować i odstawić na trochę do przestygnięcia i wlać ciepłą do miski z warzywami, wymieszać i odstawić na 30 min. Nakładać w słoiki i pasteryzować (od momentu zagotowania się wody gotować 25min).