Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 56
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 132
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 385
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 249
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 56
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 132
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 385
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 249
Składniki
Jaja i cebulę obrać i pokroić w kostkę.Szynkę ogórki i rzodkiewkę pokroić w paski.Wszklanej salaterce kolejno ułożyć warstwami połówki jaj,trzecią część ryżu,szynkę,połowe pozostałego ryżu,seler i ogórki,resztę ryżu,jaja,cebulę a na końcu rzodkiewkę.Poszczególne warstwy posypać delikatnie vegetą i posmarować na przemian majonezem i keczupem.