Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z fasoli z kurczakiem
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 129
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 206
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 75
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 151
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 129
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 206
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 75
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 151
Składniki
Pierś z kurczaka ugotować najlepiej w bulionie warzywnym, ostudzić i drobno pokroić. Ugotowane jajka obrać i posiekać. Korniszony drobno pokroić. Fasolę białą i czerwoną odcedzić. Wszystkie składniki ze sobą połączyć, dodać majonez i przyprawić do smaku solą oraz pieprzem.