Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kalafior to warzywo, którego właściwości odżywcze powinien docenić każdy z nas, wspaniale nadaje się do sałatek różnego rodzaju.
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4806
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 942
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 230
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4806
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 942
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 230
Składniki
Wykonanie: Ugotować kalafior w osolonej wodzie (lecz nie rozgotować), następnie podzielić go na różyczki i przełożyć na ozdobny talerz. Wsypać groszek i polać majonezem rozprowadzonym winem i posypać natką pietruszki.