Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna sałatka z grillowanym kurczakiem, truskawkami i niebieskim serem pleśniowym, której smak podkręca rukola. Doskonale sprawdzi się nawet jako lekkie danie obiadowe :)
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej....
Odsłon: 21
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 20
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 18
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 24
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej....
Odsłon: 21
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 20
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 18
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 24
Składniki
Pierś z kurczaka oczyszczamy z żyłek i tłuszczu i kroimy w cienkie paseczki lub kostkę. Grillujemy lub podsmażamy na patelni (doprawiamy solą i pieprzem). Rukolę myjemy, osuszamy i przekładamy do miski. Truskawki kroimy w ćwiartki, ser w kostkę. Dodajemy do rukoli razem z kawałkami kurczaka. Polewamy przygotowanym dressingiem i posypujemy podprażonymi ( na suchej patelni) pestkami dyni. Smacznego :) Więcej przepisów na blogu Moje Kuchenne Rewelacje :)