Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 3439
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 12771
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 264
Przepis dnia
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 3439
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 12771
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 264
Składniki
Kaszę kuskus przygotować według przepisu na opakowaniu. Pierś oczyścić, pokroić w kawałki, podsmażyć na oleju, przyprawić wedle uznania. Groszek, kukurydzę odcedzić. Pory sparzyć, pokroić w piórka. Ogórki pokroić w drobną kostkę. Wszystkie składniki ze sobą połączyć, dodać majonez, przyprawić i dokładnie wymieszać.