Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawe połączenie słodko- ostre.
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 10
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 42
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7962
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 10
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 42
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7962
Składniki
Indyka pokroić w małą kostkę, lekko pokropić oliwą ( może być smakowa) posypać papryką słodką i ostrą -> odstawić na chwilę. W tym czasie ugotować makaron. Indyka usmażyć, dodać do makaronu. Z majonezu jogurtu i czosnku zrobić sos, dodać pietruszkę lub koperek. Wszystko razem wymieszać dodać żurawinę, schłodzić w lodówce kilka godzin( wg. mnie lepsza jest na drugi dzień). PS. Nie podałam ilości indyka ani makaronu bo to kwestia indywidualna. Smacznego :)