Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wersja z jabłkiem- bez majonezu
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1191
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 122
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 148
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1191
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 122
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 148
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Po ostudzeniu kroimy w kostkę. Tak samo kroimy obrane jabłka i cebulę. Dodajemy odcedzoną kukurydzę i tuńczyka z puszki. Solimy, pieprzymy, polewamy oliwą i ...gotowe !!!